Trenerski tim

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Trenerski tim

Trenerski tim

Upoznajte se s našim trenerskim timom.

VLADIMIR MAĐAREVIĆ

Vladimir Mađarević je vrhunski gimnastički trener s dugogodišnjim trenerskim iskustvom. Nakon gimnastičke karijere kao natjecatelj i aktivan sportaš, svoju energiju usmjerio je na razvoj uspješne trenerske karijere. I to mu za sada ide jako dobro – upravo pod njegovim stručnim vodstvom na svjetskog gimnastičkoj sceni su se dokazali najuspješniji osječki gimnastičari i članovi hrvatske gimnastičke reprezentacije – Robert Seligman i Tomislav Marković, a danas njihov put slijede nove gimnastičke nade našeg kluba.

Uz svakodnevni predan rad u gimnastičkoj dvorani, trener Mađarević je aktivan i u radu Hrvatskog gimnastičkog saveza. Pored funkcije glavnog trenera kluba, obnaša i ulogu Izvršnog predsjednika GD Osijek – Žita te sportskog direktora Svjetskog gimnastičkog kupa Osijek.


BORIS ČULIN

Trener Čulin svijet sporta prigrlio je već u osnovnoj školi i od tada do danas njegov životni put obilježen je gimnastikom i radom s djecom kroz rekreativne i vrhunske gimnastičke programe. Na počecima svoje trenerske karijere, duži niz godina uspješno je surađivao s vrhunskim ruskim i kineskim trenerima od kojih je, kako i sam kaže, najviše naučio.

Danas, trener Boris radi s gimnastičarima mlađedobnih kategorija te ih priprema za nastupe na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Pored toga međunarodni je gimnastički sudac Brevet II kategorije i veliki dio vremena na natjecanjima širom svijeta provodi upravo u toj ulozi. Ipak najdraži dio posla mu je rad s djecom u rekreativnim gimnastičkim programima – upravo tamo gdje je i započeo trenersku karijeru.


KSENIJA LIVANČIĆ

Trenerica Ksenija Livančić profesorica je Tjelesne i zdravstvene kulture, a trenerskom timu našeg kluba pridružila 2015. godine. Upravo tada, pod njenim stručnim vodstvom, započeo je s radom novi program gimnastičke rekreacije i to onaj za osobe zrelije životne dobi ili Gimnastika za umirovljenike.

Pored toga, trenerica Ksenija uključena je i u treninge predškolskih gimnastičkih grupa, a rad s djecom predstavlja joj veliko zadovoljstvo.

„Svakodnevno vidim da moj rad doprinosi usvajanju novih motoričkih vještina, socijalizaciji djece i pravilnom razvoju. Iznimno me veseli osmijeh licima naših malih i velikih članova – na početku, ali i na kraju naših druženja u gimnastičkoj dvorani“.


TIHANA LUJEV

Nakon sportske karijere, trenerica Tihana Lujev odlučuje se i dalje zadržati u gimnastičkoj dvorani. Trenerski put započinje 2004. godine radom s natjecateljicama C gimnastičkog programa, a istovremeno se usavršava za međunarodnu sutkinju ženske sportske gimnastike. Niz godina uspješno vodi žensku gimnastičku selekciju GD Osijek – Žita s kojima osvaja niz medalja.

Danas, najveći dio vremena provodi u osmišljavanju i unapređivanju rekreativnih gimnastičkih programa za djecu predškolske i školske dobi. Tu se posebno ističe rad s programom Mame i bebe koji je namijenjen roditeljima i djeci od 1.5 do 3 godine starosti.

Na pitanje zašto voli trenerski posao, spremno odgovara: „Rad s djecom je uvijek zanimljiv, ali i odgovoran posao koji me potiče da im kroz igru i sport usadim ljubav prema zdravom načinu života, ljubav prema gimnastičkom pokretu i pomognem im u njihovom odrastanju u odgovorne i zadovoljne mlade osobe“.


KARLA KOVAČEVIĆ

Trenerica Karla Kovačević uspješno pomaže u vođenju treninga rekreativnih gimnastičkih programa za djecu predškolske i školske dobi. Nakon sportske karijere gdje je niz godina trenirala žensku sportsku gimnastiku i uspješno se natjecala na regionalnim i državnim natjecanjima, nastavak karijere vidi upravo u trenerskim vodama gdje će i dalje raditi ono što voli – provoditi vrijeme u gimnastičkoj dvorani i najmlađe učiniti novim gimnastičkim elementima.

„Posao trenera me ispunjava zato što radim ono što najviše volim. Rad s djecom budi u meni pozitivnu stranu koja mi pomaže da svakom djetetu pristupim indvidualno i dam sve od sebe kako bih njemu ili njoj pomogla u napretku“.


NINA BAUM

Trenerica Nina Baum djetinjstvo je provela trenirajući gimnastiku u Sokolskom domu i to već od predškolske dobi. Zahvaljujući upravo tom iskustvu, 2015. godine pridružuje se trenerskom timu GD Osijek –Žita gdje započinje rad s djecom predškolske i školske dobi. Smatra da je bavljenje sportom iznimno važno za pravilan razvoj najmlađih i svoj stav svakodnevno na treninzima nastoji prenijeti svim članovima.

„Ispunjavajući potrebu djece za kretanjem, učenjem i zabavom ujedno ispunjavam i nadograđujem sebe. Iznimno mi je drago vidjeti našu dvoranu prepunu djece svih uzrasta jer je to mjesto gdje se, osim što se kvalitetno trenira, sklapaju i mnogobrojna prijateljstva“.


TOMISLAV MARKOVIĆ

Gimnastika je njegov život. 28 godina je proveo u gimnastičkoj dvorani kao vježbač, a danas radi kao trener sportske rekreacije za djecu predškolske i školske dobi. Trener Tomislav Marković kaže kako u radu s djecom najviše voli vidjeti djecu koja na treningu stječu nove prijatelje, pomiču svoje granice i brinu o svome zdravlju. Kao gimnastičar s brojnim vrhunskim rezultatima s domaćih i međunarodnih natjecanja, trener Tomislav pravi je uzor našim mladim gimnastičarima.


MLADEN MARIČIĆ

Trener Mladen Maričić je fizioterapeut i stručni specijalist kineziterapije koji se trenerskom timu pridružio 2018. godine. Dugi niz godina radio je kao trener plivanja i sportski fizioterapeut gdje je prikupio mnoga znanja i iskustva koja danas prenosi na naše članove.
Pomaže u radu predškolskih i školskih grupa, no najviše je posvećen radu s odraslima. Kako sam kaže ispunjava ga kada vidi da ljudi rade na sebi i iz treninga u trening poboljšavaju svoje fizičke i psihičke sposobnosti. Posebno se ističe njegov rad u programima za rodilje i trudnice.

DANIEL ZEČEVIĆ

Trener Daniel Zečević pridružio se našem timu u okviru projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ kroz kojeg ćemo se, u partnerstvu s udrugom Dokkica, posvetiti povećanju kompetencije roditeljstva kroz gimnastičke radionice i predavanja.

Trener Daniel o sebi kaže da ga trenerski posao ispunjava te da uživa u radu sa svim dobnim skupinama: "Volim trenerski posao zbog toga što svaki dan naučim nešto novo: djeca me uče da uvijek trebamo biti razigrani i ne bojati se, roditelji me uče da su strpljenje i odricanje važne osobine koje trebamo razvijati svatko od nas pojedinačno, a umirovljenici da svaki trenutak života živimo punim plućima".Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline