Vrati se u formu uz Gym Cycling u Sokolu!

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Vrati se u formu uz Gym Cycling u Sokolu!

Vrati se u formu uz Gym Cycling u Sokolu!

Travanj 6, 2022

Gimnastičko društvo Osijek – Žito poziva sve zainteresirane rekreativce željne oblikovanja mišića, smanjenje tjelesne težine ili poboljšanja vlastite kondicije na besplatne treninge Gym Cycling programa.

Program Gym Cycling je grupni trening na statičkim biciklima nadopunjen gimnastičkim vježbama oblikovanja, a simulira vožnju vanjskog bicikla - vožnja po ravnini, po uzbrdici, izmjena sjedećeg i stojećeg položaja, sprint. Gym Cycling program je ciljno usmjeren princip vježbanja, jednako namijenjen rekreativcima kao i vrhunskim sportašima, muškim i ženskim bez obzira na starosnu dob.

Naglasak je na intenzitetu treninga gdje si pojedinci mogu prilagoditi intenzitet u skladu sa svojim sposobnostima. Ovaj princip treninga idealan je za osobe željne mršavljenja i definicije, no i za one s problemima u zglobovima. Zabavan i dinamičan, uz motivirajuću glazbu, Gym Cycling omogućuje psihički odmor i primjeren fizički napor.

O zadovoljstvu provedbom programa i rezultatima istog otvoreno razgovaraju već redovni polaznici Gym Cycling programa.

„Gym Cycling je idealan za sve rekreativce koji žele poboljšati kondiciju te izgraditi muskulaturu cijelog tijela, a pri tome se i odlično zabavati. Trener Boris uvijek se pobrine da trening bude svima zabavan što uvelike olakša sam trening i učini ga zanimljivijim. Rezultate sam vidjela već nakon nekolko treninga stoga bih svima preopručila Gym Cycling program“, istaknula je Marijana, polaznica Gym Cycling programa.

Svi zainteresirani rekreativci ima priliku prijaviti jedan od tri besplatna termina:

• utorak, 19.4.2022. godine od 18:00 do 19:00 sati
• četvrtak 21.4.2022. godine od 18:00 do 19:00 sati
• petak 22.4.2022. godine od 18:00 do 19:00 sati

Odličnu priliku za rekreativce prepoznao je i trener Boris Čulin koji nestrpljivo očekuje zajednički napredak s novim rekreativcima.

„Gledam na ovo kao odličnu priliku za sve rekreativce željne kvalitetnog treninga i dobre zabave. Gym Cycling cjelovit je program vježbanja koji je primjeren svim dobnim skupniama neovisno o „vježbačkom iskustvu“. Poboljšanje kondicije isnage dolazi vrlo brzo, svega već nakon nekoliko treninga. Stoga se prijavite kako bismo zajedno ostvarili željenje ciljeve.“, zadvoljno ističe trener Boris, voditelj programa.

Broj mjesta je ograničen, a za sudjelovanje na treninzima obavezna je: PRIJAVA

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline