U travnju besplatna rekreacija za trudnice

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

U travnju besplatna rekreacija za trudnice

U travnju besplatna rekreacija za trudnice

Travanj 12, 2022

Rekreacijske radionice u sklopu projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ koje provodi Gimnastičko društvo Osijek-Žito, ponovo su u Sokolu. Izvrsna je ovo prilika svim trudnicama da se okušaju u pažljivo osmišljenoj rekreaciji u kojoj razvijaju osnovnu snagu i fleksibilnost tijela tijekom trudničkih mjeseci.

Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, krajem mjeseca travnja u dvorani Sokol Centar (Ul. Kralja Zvonimira 5, Osijek) bit će organizirana besplatna gimnastička radionica za sve trudnice koje do sada nisu sudjelovale u na ovakvim radionicama.

Cilj radionice je umjerenom tjelesnom aktivnošću zadržavati i razvijati osnovnu fleksibilnost tijela koja će svim polaznicama uvelike pomoći održati za vrijeme trudnoće i vratiti nakon porođaja zdravu tjelesnu formu.

„U travnju ćemo imati petu grupu trudnica i mogu reći da su dosadašnje grupe bile odlične. Rekreacija tijekom trudničkih mjeseci, naravno uz pravilnu izvedbu, nosi brojne zdravstvene benefite. Pozivam sve trudnice koje do sada nisu prisustvovale radionici da nam se pridruže i nauče vježbice koje će im bit od velike koristiti tijekom trudnoće.“ istaknuo je Daniel Zečević, trener GD Osijek – Žita.

Radionica će se održati u petak, 29. travnja 2022. godine (Sokol Centar Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00 sati. Broj mjesta je ograničen zato pozivamo sve zainteresirane trudnice, koje do sada nisu sudjelovale na besplatnim radionicama, da se čim ranije prijave za sudjelovanje.

Prijava se vrši online putem poveznice: OVDJE

Prijave na buduće aktivnosti moguće je napraviti kontaktom na broj 091 421 1188 (Viber, WhatsApp, SMS) ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o projektu dostupno je na: https://zdravroditelj-zdravodijete.com.hr/

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline