Priključi se natjecateljskoj selekciji GD Osijek - Žita!

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Priključi se natjecateljskoj selekciji GD Osijek - Žita!

Priključi se natjecateljskoj selekciji GD Osijek - Žita!

Rujan 14, 2020

Imaš između pet i sedam godina, najviše od svega te zanimaju vratolomije, a mami i tati zadaješ glavobolje skačući s jednoj kraja stana na drugi? Ako je tako, onda je vrijeme za promjene – kreni izvoditi vratolomije kao natjecatelj Gimnastičkog društva Osijek – Žita!

Neovisno o tome treniraš li već gimnastiku ili ne, priključi se treninzima naše natjecateljske selekcije, pokaži svoj gimnastički potencijal i izbori svoje mjesto među mladim gimnastičarima GD Osijek – Žita.

Za početak, pozivamo te da dođeš na uvodno testiranje u Sokol Centar Osijek (adresa: Kralja Zvonimira 5, Osijek) u subotu, 26. rujna 2020. godine s početkom u 10.00 sati. Sve što trebaš je uobičajena sportska oprema za trening (majica, hlačice) i puno dobre volje za upijati savjete naših trenera.

Evo što o pozivu kaže naš glavni trener mlade selekcije, inače dugogodišnji hrvatski gimnastički reprezentativac Tomislav Marković.

Očekujem da ćemo u subotu 26.-og vidjeti mnoge dečke koji bi voljeli krenuti mojim stopama i pokazati zašto je Osijek i dalje grad gimnastike. Uvijek se rado sjećam svojih početaka i treninga u starom Sokolu – sada imamo još bolje uvjete za trening i siguran sam da ćemo uskoro okupiti novu generaciju Seligmana i Markovića“.

Nada li se aktualni Seligman svojim nasljednicima?

Sigurno! Ovdje u Osijeku imamo odličnu školu gimnastike i zadnjih 20-ak godina pokazali smo da vrijedimo puno – i na domaćem terenu, ali i na velikim svjetskim natjecanjima. U GD Osijek – Žitu imamo odlične trenere i zato pozivam sve male lege da dođu 26. rujna u Sokol Centar i pokažu da upravo njih čekamo!, istaknuo je Robert.

Pozivamo ovim putem sve roditelje da u subotu, 26. rujna u 10.00 sati dovedu svoje dečke u dobi od 5 do 7 godina na uvodno tesiranje – potrebno je izvršiti najavu na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona 099 497 1007 (zbog epidemioloških razloga, roditelji pri dolasku trebaju imati zaštitne maske).

Vidimo se u Sokolu!

selekcija 700

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline