POST ponovno iznenadio

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

POST ponovno iznenadio

POST ponovno iznenadio

Prosinac 6, 2020

Izvješće o rezultatima nakon trećeg mjeseca POST-a (Program osječkog smanjivanja težine) i dalje ohrabruje.

I ovaj put su polaznici Programa ostvarili iznadprosječne rezultate: od predviđenih 7,5 kg, prosječni je gubitak težine bio 8,9 kg. Veliki je dio članova ostvario gubitak i veći od 10 kg, a osobito se ističe gubitak težine od čak 15,4 kg.

„Program daje odlične rezultate. Tome svakako pridonose i iznimno savjesni polaznici koji unatoč teškim uvjetima epidemije ustraju i dosljedno provede naučeno u Programu, ali i niz vlastitih odluka. Obradili smo veliki dio gradiva i članovi su već ovladali temeljnim vještinama nužnim za trajno rješavanje problema težine. Dio programa koji sada slijedi znatno je manje naporan od dosadašnjeg i vjerujemo kako će ga polaznici s lakoćom odraditi. S obzirom na dosadašnje uspjehe očito je da će oni koji su planirali izgubiti 20 – 25 kg, već do konca programa, dakle za sljedeća tri mjeseca, dostići svoju idealnu težinu“, optimistično izjavljuju voditelji Programa, doc. Mario Ćurković, spec. ob. med. i Dražen Gorjanski, spec. ob. med.

Program osječkog smanjivanja težine ulazi u četvrti mjesec. Poželimo našim polaznicima i dalje ovako uspješno napredovanje.

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline