Ponovno domaćinstvo Prvenstva Hrvatske u Osijeku

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Ponovno domaćinstvo Prvenstva Hrvatske u Osijeku

Ponovno domaćinstvo Prvenstva Hrvatske u Osijeku

Listopad 7, 2021

Drugu godinu za redom Gimnastičko društvo Osijek – Žito i grad Osijek izabrani su kao domaćini Prvenstva Hrvatske muške i ženske sportske gimnastike.

Tako je nedavno odlučio Izvršni odbor Hrvatskog gimnastičkog saveza čime je osječki klub imenovan jednoglasno ponovnim organizatorom Prvenstva Hrvatske muške i ženske sportske gimnastike za 2021. godinu i to u apsolutnom, slobodnom i obaveznom programu za sve dobne skupine natjecatelja.

Sam event planira se održati od 29. do 31. listopada ove godine, a okupit će najbolje vježbače muške i ženske sportske gimnastike i to od djece najmlađe dobi, pa do seniora hrvatskih gimnastičkih reprezentativaca i reprezentativki.

Zadovoljstvo ponovnom organizacijom ovog najznačajnijeg nacionalnog natjecanja ne krije Vladimir Mađarević, potpredsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza.

„Odlična je ovo prilika Gimnastičkom društvu Osijek – Žito, Gradu Osijeku i Osječko – baranjskoj županiji da se ponovno potvrde i dokažu kao vrsni organizatori velikih gimnastičkih natjecanja - ovo je naravno potvrda naše dobre prošlogodišnje organizacije gdje se u iznimno teškim uvjetima, u jeku pandemije virusa COVID – 19, organizirao event s rekordnim brojem sudionika iz cijele Hrvatske - u Osijeku se okupilo preko 400 vježbača, sudaca i trenera iz gotovo svih klubova od Dubrovnika, Zadra, Rijeke, Zagreba, pa sve do Osijeka. Za Gimnastičko društvo Osijek – Žito ovo je nova prilika okupiti još veći broj sudionika u Osijeku i oduševiti ne samo kvalitetom organizacije ovog velikog natjecanja nego i kvalitetom turističke destinacije“.

Još jednom ovogodišnjem nastupu u Osijeku veseli se i mladi parteraš Aurel Benović, hrvatski seniorski reprezentativac i član GD Osijek – Žita.

„Iznimno sam sretan što je moj matični klub ponovno organizator Prvenstva Hrvatske. Ovo je prilika za mene da ponovo nastupim ovdje u Osijeku nakon proljeća i srebrne medalje na DOBRO World Cupu. Nadam se da ću dobru formu potvrditi i na ovom domaćem natjecanju, boriti se sa svojim najvećim hrvatskim konkurentima i, nadam se, izaći kao pobjednik. Želja mi je da ovdje na domaćem terenu okupimo što veći broj natjecatelja iz cijele Hrvatske, ponovo pokažemo da smo dobri organizatori i na najbolji mogući način privedemo kraju ovu sportsku 2021. godinu“, istaknuo je Aurel, europski viceprvak iz Mersina 2020.

 

SsaltoZadar20 2011 002

Pproglasenje 2011 004

 

Foto: Renato Branđolica (HGS)

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline