Polaznici POSTA za tri mjeseca izgubili preko 600 kg

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Polaznici POSTA za tri mjeseca izgubili preko 600 kg

Polaznici POSTA za tri mjeseca izgubili preko 600 kg

Travanj 29, 2022

U srijedu, 28. 4. 2022. u Sokol centru održan je redoviti mjesečni prikaz rezultata svih polaznika programa POST upisani u veljači ove godine. Riječ je o prikazu tromjesečnih rezultata i komentara polaznika na vlastite uspjehe, teškoće ili dobrobiti vezane uz Program.

 „Ova je srijeda bila prekrasna. Rezultati su iznimno dobri, a polaznici su pokazali razumijevanje Programa i već iskazali ključne sposobnosti za potpuno ozdravljenje od pretilosti: znanje, samodisciplinu, upornost i nepokolebljivu namjeru ostvariti vlastite ciljeve. S takvim pristupom nije čudno da su rezultati nadmašili sve dosadašnje skupine: prosječni je tromjesečni gubitak kilograma s ranijim 8,7 kg skočio na čak 9,9 kg pa su polaznici (njih 62 koji su dostavili rezultate za prikaz) za tri mjeseca izgubili 614 kg! Nismo sigurni koliko je postojeći rezultat posljedica unaprjeđenje i poboljšanja samog Programa, a koliko iznimnosti i posebnosti ove generacije, odnosno kombinacije oba činitelja. U svakom slučaju, granice se neprestano pomiču, čime smo iznimno zadovoljni.

U apsolutnom gubitku kilograma imamo i novi tromjesečni rekord od 27 kg (prosječno 9 kilograma mjesečno) te novi tromjesečni rekord u relativnom gubitku kilograma od čak 22 %!“,zadovoljno ističe dr. Dražen Gorjanski, koji zajedno s doc. dr. sc. Mariom Ćurkovićem vodi ovaj program.

Sljedeća je faza u razvoju Programa tiskanje knjige POST – program trajnog ozdravljenja od pretilosti kojim će program biti podignut na novu razinu.

Želja nam je svakom polazniku pružiti što je moguće više znanja, a to često nije moguće samo u okviru predavanja pa je nužno pružiti mogućnost izučavanja pojedinih tema i izvan predavanja. Uz to, ponekad polaznici propuštaju poneko predavanje što je nemoguće nadoknaditi. Postojanjem udžbenika Programa dobiva novu vrijednost koja će ne samo olakšati ozdravljenje od pretilosti samim polaznicima, nego i ostalima zainteresiranima pružiti uvid u rad POSTA. Trenutno samo u fazi skupljanja sredstava za tiskanje knjige i nadamo se da ćemo je uspjeti otisnuti. Ovom prigodom pozivamo sve građane da nam se pridruže i pomognu u ostvarenju ovog projekta“, govore autori.

Sve o knjizi (sadržaj, predgovor, iskustva polaznika…) kao i mogućnost donacije moguće je vidjeti: OVDJE

 

 

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline