Mađarević: Raduje nas razvoj ženske gimnastike u Sokolu

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Vijesti

Mađarević: Raduje nas razvoj ženske gimnastike u Sokolu

Mađarević: Raduje nas razvoj ženske gimnastike u Sokolu

Travanj 4, 2022

Nakon odličnih rezultata koji su prošli vikend ostvarili njihovi klupski kolege u Slavonskom Brodu, i mlade gimnastičarke Gimnastičkog društva Osijek – Žito ovaj su vikend donijele jako dobre rezultate svom matičnom klubu.

GD Osijek – Žito vikend iza nas bio je domaćin 1. kola Regije Istok u Osnovnom programu na kojem se natjecalo gotovo 80 gimnastičarki koje su se natjecale u tri kategorije: kadetkinje, mlađe juniorke i juniorke.

Mlade osječke gimnastičarke pokazale su izvrsnu formu te na kraju natjecanja ostvarile sljedeće rezultate:

Ekipno kadetkinje - 2. mjesto
Ekipno mlađe juniorke - 2. mjesto
Ekipno juniorke - 3. mjesto
Pojedinačno juniorka - 3. mjesto, Jana Tomac

Kruna je ovo višemjesečnog rada i truda mladih vježbačica i njihovih trenera, a u osječkom gimnastičkom klubu, inače zadnja dva desetljeća poznatom po razvoju vrhunske muške sportske gimnastike, ne kriju zadovoljstvo intenzivnim radom i sa ženskim natjecateljicama.

„Jako smo zadovoljni radom naših trenera s mladim selekcijama. Osim rada s vrhunskim seniorskim programom gdje imamo Benovića, Seligmana, Davidovića i Vukovca, veliku pažnju i imperativ stavljamo na stvaranje njihovih nasljednika – to su dječaci i djevojčice koji su pokazali zanimanje za gimnastiku i za koje se nadamo da će kvalitetnim radom i našom posvećenošću izrasti u izvrsne sportaše i promotore našeg Grada i Županije“, izjavio je glavni trener Vladimir Mađarević.

Trenera Mađarevića raduje i potvrđena „karta“ Aurela Benovića za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem je na jesen domaćin Liverpool.

„Žao mi je što u Azerbajdžanu nismo ostvarili cilj ulaskom u finale i borbom za medalje, ali ipak ostvarili smo ono najvažnije – s ukupno 45 bodova na WC Rang listi Aurel je, uz Srbića i Udea, potvrdio odlazak na nama najvažnije natjecanje ove godine.. Slijedi nam sada kratki predah kada ćemo raditi na „peglanju“ vježbe kako bi Aurel u nastavku sezone nastupao u svom najboljem izdanju“.

 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline