Odrasli

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

Odrasli rekreativci

Odrasli rekreativci

Odrasli rekreativci na raspolaganju imaju programe treniranja kojima se utječe na istovremeni razvoj većeg broja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost) te na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog) i povećanje mišićne mase.

ACRO GYM BODY

Program Acro Gym Body je namijenjen svima koji se žele okušati u gimnastici, dakle rekreativcima. Riječ je o treninzima gdje se uči od jednostavnih prema složenijim gimnastičkim elementima- kolut, zvijezda, stoj, salto i slično. Iz treninga u trening se radi na poboljšanju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti kao što su snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost. Ugodna, opuštena i vesela atmosfera potiče svakog novog člana da barem malo pomakne svoju granicu izdržljivosti ili da premosti onaj strah od koluta nazad iz osnovnoškolskih dana.

Raspored treninga za program Acro Gym Body možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GYM BODY

Program Gym Body je namijenjen odraslim rekreativcima koji žele poboljšati svoje funkcionalne i motoričke sposobnosti, smanjiti masno tkivo ili povećati mišićnu masu. Ono što razlikuje ovaj trening od nekih drugih treninga npr. bodybuildinga nije njihova ne-funkcionalnost već izbor rekvizita i vježbi. Neke sprave i rekviziti koji se koriste za treninge su girje, medicinske lopte, trx, elastične trake, švedske ljestve, ručice za sklekove, a tu je i naravno veliki broj vježbi koje se izvode samo težinom vlastitoga tijela. Posebnost Gym Body programa je i veliki izbor gimnastičkih pokreta i vježbi koje se koriste u trenažnom procesu vrhunskih gimnastičara, a prilagođeni su svakome bez obzira na spol i dob.

Raspored treninga za program Gym Body možete pronaći OVDJE.  

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

GYM CYCLING

Program Gym Cycling je grupni trening na statičkim biciklima nadopunjen gimnastičkim vježbama oblikovanja, a simulira vožnju vanjskog bicikla - vožnja po ravnini, po uzbrdici, izmjena sjedećeg i stojećeg položaja, sprint. Gym Cycling program je ciljno usmjeren princip vježbanja, jednako namijenjen rekreativcima kao i vrhunskim sportašima, muškim i ženskim bez obzira na starosnu dob. Naglasak je na intenzitetu treninga gdje si pojedinci mogu prilagoditi intenzitet u skladu sa svojim sposobnostima. Ovaj princip treninga idealan je za osobe željne mršavljanja i definicije, no i za one s problemima u zglobovima. Zabavan i dinamičan, uz motivirajuću glazbu, Gym Cycling omogućuje psihički odmor i primjeren fizički napor.

Raspored treninga za program Gym Cycling možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


BASIC GYM

Basic Gym je program kojeg čine vježbe niskog do srednjeg intenziteta, predstavlja kombinaciju pilatesa i gimnastike, a čine ga vježbe koje angažiraju cjelokupnu muskaluturu tijela s naglaskom na mišiće core-a.
Ova metoda neagresivnim i statičkim vježbama, koje se pretežito odvijaju u neutralnom položaju kralježnice, oblikuje tijelo, jača duboke mišiće stabilizatore, te uspostavlja pravilnu posturu. Korektivne vježbe Basic Gym metode pozitivno utječu na mobilnost, fleksibilnost, balans, snagu, izdržljivost, stabilnost, te nas uče kako pravilno disati. Basic Gym metoda može se uključiti i u vježbe rehabilitacije radi bržeg oporavka kod ozljeda i različitih bolnih stanja.

Raspored treninga za program Basic Gym možete pronaći OVDJE

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline