Gimnastika za predškolce

Ured trenera: 099 369 0155 / Tel: 031 213 538

GIMNASTIKA ZA PREDŠKOLCE (djeca od 3 do 6 godina)

GIMNASTIKA ZA PREDŠKOLCE (djeca od 3 do 6 godina)

Gimnastička rekreacija za predškolce predstavlja najbolji sportski početak za svako dijete u dobi od 3  do 6 godina starosti. To je vrijeme kada se i dalje intenzivno razvijaju motoričke i socijalne vještine, a sudjelovanje u organiziranoj sportskoj aktivnosti kao što je gimnastika dodatno će pomoći razvoju navedenih vještina.

POČETNICA

Program Početnica je namijenjen za djecu od tri i četiri godine starosti. Riječ je o treninzima gdje djeca kroz igru i zabavu uče osnovna motorička znanja. Vježbama se potiče uspješno savladavanje prostora i kretanja u njemu, savladavanje prepreka te različith vrsta otpora. Osim što vježbanjem jačaju i poboljšavaju držanje tijela, djeca iz treninga u trening uvelike razvijaju samopouzdanje, upornost i strpljenje. Velika prednost ovakovog oblika rekreacije je to što su djeca odvojena od roditelja te samostalno sudjeluju u aktivnostima primjerenima za njihovu dob.

Raspored treninga za program Početnica možete pronaći OVDJE.

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

MLAĐI PREDŠKOLCI I PREDŠKOLCI

Program Mlađi predškolci namijenjen je djeci od četiri do pet godina, a program Predškolci djeci od pet godina do polaska u školu. Cilj programa je na zabavan i jednostavan način naučiti djecu osnovnim gimnastičkim elementima kao što su kolut, zvijezda, stoj itd. Kako bi do toga došli na treningu se rade vježbe zagrijavanja, istezanja, snage i izdržljivosti. Kroz različite poligone potiče se ravoj koordinacije, fleksibilnosti, ravnoteže, eksplozivne i statičke snage. Gimnastika uči najmlađe kako biti uporan, strpljiv te kako na miran način riješiti sukobe s vršnjacima. Djeca se, kroz kombinaciju pažljivog slušanja i poštivanja pravila na treningu, uče disciplini koja u kasnijoj dobi dovodi do samodiscipline odnosno samoregulacije vlastitog ponašanja što je vrlo bitna značajka za djetetov normalan rast i razvoj.

Raspored treninga za program Mlađi predškolci i Predškolci možete pronaći OVDJE

Sve dodatne upite molimo poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Share it!

Kontakt

Kralja Zvonimira 5, Osijek
Phone: 031 213 538
Fax: 031 213 537
Email: ivana@gdosijek.hr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline